Gå til innhold Gå til meny
Logo Norsk Navigasjon

Southpole 2011 – reach your goals

Southpole 2011

Om Southpole 2011

Norsk Navigasjon satser på motiverte og robuste medarbeidere gjennom prosjektet Southpole 2011. Dette innebærer oppfølging på egentrening, treningssamlinger og mental trening. Målet for de ansatte er å bli tatt ut som heldige utvalgte til å delta på en Sydpol-ekspedisjon i desember 2011 – hundre år etter Roald Amundsen. Sykefraværet i bedriften har gått ned fra 6,5% i 2007 til  til 0,5% i 2010.

I 2011 er det 100 år siden Amundsen plantet det Norske flagget på polpunktet. Samme år markerer Norsk Navigasjon sitt 10-års jubileum ved å plante et norsk flagg – på polpunktet sammen med vår logo er inspirert av bilde av Amundsen på sydpolen 1911.

Logo Norsk Navigasjon

Veien fram til markeringen er lang. Og for Norsk Navigasjon er prosessen viktigere enn de siste dagenes ferd mot Sydpolen, derfor etalberte vi prosjektet Southpole2011. Når ledelse og ansatte spenner på seg skiene oppe på innlandsisen, er det først og fremst en markering av at prosessen er i mål. Underveis skal bedre helse, økt trivsel og bevisst målfokusering være den store bonusen. I så måte startet polturen allerede 4.desember 2008 – med kick-off under LBS-konferansen i Dampsaga.

De kommende årene skal alle ansatte i Snåsa-bedriften bakse seg fram gjennom løssnøen på truger. Slite seg opp av soveposen mens kuldegradene biter flere plasser enn bare i kinnene. Suse fram over snøkledde vidder mens hundespannene pistrer av iver. Forbanne ski som kladder og glipper, og hive innpå med Finnbiff mens bålveden spraker i lavo-ovnen. Du blir aldri godt nok forberedt på et møte med Sydpolen.

Mål

  • Bedre helse blant ansatte
  • Økt trivsel og tilhørighet
  • Øke evnen til bedriften og ansatte til å nå høye mål
  • Bli robuste medarbeidere

BEDRE HELSE = ØKT TRIVSEL = MINDRE SYKEFRAVÆR

Utvikling og design: Digipark