Gå til innhold Gå til meny
Logo Norsk Navigasjon

Southpole 2011 – reach your goals

Southpole 2011

Om Norsk Navigasjon

Norsk Navigasjon utvikler GPS baserte logistikkløsninger med fokus på arbeidsprosesser innefor kommunalteknisk og energisektoren. Produktene har bevist både betydelig økt inntjening og kostnadsreduksjoner hos kundene. Selskapet har i dag ca 60 kunder i offentlig sektor og er involvert med sine produkter i ca 1/3 av kommunene i Norge. I 2011 har selskapet vunnet alle anbud i markedet og spesielt Bærum kommune, Tromsø kommune og Romerike Avfallselskap var viktige milepæler. Selskapet har de siste 2-3 årene gått fra et bredt prosjektfokus til å rendyrke produkter innenfor disse to segmentene basert på egenutviklende software produkter. Selskapet har avviklet virksomhetene innenfor landbruk, hardware og GPS salg. Selskapet har i dag 11 medarbeidere. Les mer på: www.norsknavigasjon.no

Team Amundsen på sydpolen 14.12.11

Norsk Navigasjon skal nå sine mål og et av disse er å være på sørpolen 14. desember 2011; 100 år etter Roald Logo Norsk NavigasjonAmundsen og 10 år etter etableringen i 2001. I en bedrift kommer oppturer og nedturer hand i hand, og Norsk Navigasjon er intet unntak. Vi har bak oss 10 år med glede, trivsel, samhold og har nådd ett mål om å bli Norges ledende leverandør av logistikkverktøy til renovasjonsbransjen og en spennende utfordrer til energibransjen.

Ikke alle kan forlate bedriften og dra til polen. Det er Norsk Navigasjon som bedrift som skal nå sydpolen. Den dagen vi står der er vi alle vinnere. Over 3 uker på sørpolen er ikke bare krevende å forberede og gjennomføre for de skal dra, men også krevende for bedriften og teamet som skal holde hjulene i gang hjemme i Steinkjer og Trondheim. Flere hundre søppel- og slambiler skal starte opp hver morgen basert på våre logistikksystemer, så dette blir en tøff periode og en bragd i seg selv med redusert bemanning. Med solide erfarne medarbeidere føler vi oss sikre på at alt er i trygge hender her hjemme.  Det er ingen hemmelighet at vi alle er stolte av hverandre.

De som skal representere Norsk Navigasjon på sørpolen 14.12.11 er:

Thomas Gundersen

  • CTO (Systemansvarlig) – Første ansatt renovasjon. 33 år, gift, 1 barn – Trondheim.

Anders Klungervik Berdal

  • CEO (daglig leder renovasjon). 28 år, samboer, ett barn. – Orkdal

Erik Oksvold

  • Selger og konsulent, renovasjon, slam og VA. 41 år, samboer, 2 barn – Steinkjer

Peter Asle Mona

  • Gründer og fagkonsulent. 50 år, gift, tre barn og bonde på Snåsa.

Lars Olav Gravbrøt

  • Gründer og styreleder. 39 år, ugift, forstmann, jeger og villmann. Lederstilling i laftebedriften Øverbygg på Snåsa.

Jan Ivar Sandnes

  • Gründer og CEO (daglig leder). 40 år, gift, to barn, og ku og sauebonde med eget viltmottak, slakteri og foredlingsanlegg på Snåsa.
Utvikling og design: Digipark